English  Latviešu  Русский 
Catalog

Blog / News RSS 2.0

Izšūšanas komplektu un kanvu noliktavas tīrīšana


Izšūšanas komplektu un kanvu noliktavas tīrīšana


Vinnija Pūka pēdējais piedzīvojums.

Latvian Crafts izšūšanas komplektu un apdrukāto kanvu pamatpiedāvājumu šobrīd sastāda zīmoli Royal Paris, Anchor un maia. Katru gadu to katalogos notiek izmaiņas – pazūd dizaini, kas negūst plašu rezonansi un to vietā stājas jauni.

Royal Paris kolekcijā ilgu laiku bija pieejami dizaini ar Disney multeņu varoņiem. Pagājušajā gadā vairs netika pagarināts līgums par Disney piederošo varoņu izmantošanu, tāpēc tie ir pazuduši no aktuālā 2012/2013 izšūšanas dizainu kataloga. Tas ir īpaši nepatīkami pēc ziņām, ka Disney ir iegādājies divas lielas kompānijas - Lucasfilm, kā arī visas tai piederošās tiesības uz “Zvaigžņu Kariem”, un Marvel komiksu izdevēju, kura varoņu pulkam pieder Zirnekļcilvēks, Dzelzs vīrs, X-cilvēki, Fantastiskais četrinieks un daudzi citi bērnu un pieaugušo mīlēti personāži. Abi šie darījumi izmaksāja vairāk nekā 8 miljardus dolāru, tāpēc mēs ceram, ka Disney vēlēsies šo naudu atpelnīt un nākamajos gados mēs varēsim Jums piedāvāt izšūt džedajus un Marvel supervaroņus.

Šobrīd mēs vēlamies atrast jaunas mājas visām, no kolekcijām izņemtajām, kanvām un komplektiem ar Vinniju Pūku, Mikiju un viņu draugiem, kā arī citiem motīviem, tāpēc piedāvājam Jums tos iegādāties ar atlaidēm. Ar piedāvājumu var iepazīties Latvian Crafts īpašo piedāvājumu nodaļās.

Preču skaits ierobežots.

42 Izšūšanas komplekti - kolekciju atlikumi!


42 Apdrukātas Kanvas Izšūšanai - kolekciju atlikumi!



Seko interesantai un iedvesmojošai informācijai mūsu draugiem.lv lapā!

Ja nevēlaties saņemt epastus ar jaunumiem, vai uzskatat, ka saņēmāt to kļūdas dēļ, atsūtiet epastu uz latviancrafts@latviancrafts.lv


Your shopping cart is lonely
 
Blog / News